Aktiviteter

Grundejerforeningen afholder nogle faste årlige arrangementer – Skt. Hansaften og oprydningsdag. Derudover afholdes der jævnligt Tour de Maison, hvor vi besøger hinandens huse til en kort rundvisning og en forfriskning. Endelig mødes vi efter behov til fællesarbejde, f.eks. vedligehold af søen, fældning af træer, udskiftning af fliser osv.

Skt. Hansaften
Vi starter med fodboldkamp for børn og voksne på boldbanen. Når alle fodboldspillerne har fået et velfortjent bad og vi alle er klar med tilbehøret til aftensmaden, så mødes vi på fællesarealet v. Pipersvej og griller og spiser sammen. Fodboldpokalen overrækkes under middagen, og når mørket falder på, tænder bålmesteren bålet. Det plejer at være meget hyggeligt!

Alle er velkomne ved bålet, uanset om man har deltaget i resten af arrangementet.

Oprydningsdag
Hvert forår holder vi en fælles oprydningsdag, for at holde vores fællesarealer pæne. Opgaverne plejer at bestå af indsamling af skrald, fjernelse af ukrudt v. fælles stier, lettere beskæring af beplantning o. lign. Efter arbejdet mødes vi på fællesarealet til en forfriskning.

Bestyrelsen ser gerne, at alle, der har mulighed for det, deltager i oprydningen på vores fællesarealer. Ingen hjælp er for lille.